Ventspils reiss

Jautājums uzdots: Dominiks 16. decembris

Sakiet lūdzu,kad Ventspils reiss sakārtos autobusos norēķinu kartes terminālus.Vakar braucot uz pilsētu redzēju ka puisels vēlējās maksāt ar karti,bet šofers atteica-nevarot.Rezultātā sieviete iedeva naudu,jo puikam būtu jakāpj laukā.Ne jau visi nēsā līdzi skaidro naudu un tad nevajag lielīties feisbukos ka nu tik varēs lietot kartes,jo viss ir sakārtots.Autobuss Tārgale Ventspils .14:30


6 comments

  1. Ventspils reiss

    Ventspils reiss, 19. decembris 2022 - 21:01

    Pašvaldības SIA “Ventspils reiss” nodrošina sabiedriskā transporta pakalpojumus. Lai nodrošinātu bezskaidras naudas norēķinus, uzņēmums terminālus nomā no attiecīgā pakalpojumu sniedzēja. Kā jau minējuši citi komentētāji, terminālu darbība ir atkarīga no vairākiem apstākļiem, tajā skaitā, interneta savienojuma kvalitātes u.c., tāpēc pašvaldības SIA “Ventspils reiss” regulāri atgādina, ka, plānojot braucienu ar sabiedrisko transportu, vēlams sagatavot arī skaidru naudu. Tiem, kas skaidru nevēlas izmantot, vai arī, ja pasažieris ir bērns, kuram vecāki nevēlas dot skaidru naudu, iesakām iegādāties universālās braukšanas skaita biļetes, jo to izmantošana nav atkarīga no bezskaidras naudas termināla darbības.

  2. Viesis

    Viesis, 19. decembris 2022 - 16:13

    Tas terminālis jau gadījumā nav arī ar internetu saistīts? Ja kaut kur nav labs interneta savienojums, tad terminālis var nenostrādāt. To jau gan, īpaši Tārgalē, reiss nevar ietekmēt.

  3. Gaidis

    Gaidis, 17. decembris 2022 - 15:34

    Vajag pielietot veselo saprātu nevis spītīgi neņemt līdzi minimālo nepieciešamo skaidrās naudas apjomu. Kurš no tā cieš? Tikai paši spītnieki! Visiem ir zināms, ka tehnoloģijas var pievilt. Nu priekš kam šo teātri? Nu ieliec makā 2 euro monētu vai 5 euro banknoti nebaltām dienām. Tas neaizņem milzumdaudz vietas.
    Ja nenēsā līdzi skaidro naudu, tad ar to rēķinies, ka ne visur varēsi vienmēr gūt sniegto pakalpojumu.

    1. Interesē

      Atbilde: Gaidis

      Interesē, 17. decembris 2022 - 18:03

      Āksts. Tagad var maksāt ar telefonu,pulksteni. Skaidru naudu jau sen neizmantoju. Gaidīs ir ļoti sens laikam. Mikriņos šī problēma bieži. Laikam tikai reisam ir tādas problēmas.

      1. Oss

        Atbilde: Interesē

        Oss, 18. decembris 2022 - 14:44

        Un kā tu atrisināji šo problēmu? Gāji dziedādams ar savu pulksteni?

      2. Laima

        Atbilde: Interesē

        Laima, 19. decembris 2022 - 16:33

        Varēt jau var, bet šādas tehniskas problēmas ar karšu (arī pulksteņu, telefonu un citu ierīču) termināļiem ir arī veikalos, kur ir krietni stabilāks interneta pieslēgums. Biežāk tās ir tādos pārvietojamajos terminālos kā izbraukuma tirdzniecības un autobusos.

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus saistītus ar dzīvi Ventspilī un mēs noteikti radīsim iespēju atbildēt.

Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture