tīrīšana

Jautājums uzdots: Ielas 19. decembris

Vai tas ir pareizi, ka Grīvas iela visā garumā ir attīrīta no sniega tā, ka palikuši apmēram desmit centimetri irdena kārta, ka ne pabraukt ne paiet?


4 comments

  1. Ventspils Komunālā pārvalde

    Ventspils Komunālā pārvalde, 19. decembris 2022 - 19:31

    Iestājoties mainīgiem klimatiskiem apstākļiem uz ielu brauktuvēm sāk kust sniegs, tādēļ, tiklīdz ko būs iespējams šo sniega un ledus masu notīrīt no ielas brauktuves, atbildīgais dienests organizēs attīrīšanu. Grīvas iela ir D klases iela, kura no sniegta tiek attīrīta pēc A,B un C klašu notīrīšanas, līdz ar to uz brauktuves var veidoties piebraukta sniega kārta, kuru nav iespējams mehanizēti notīrīt. Šāda ielu uzturēšanas kārtība ziemā ir visā Latvijā un Eiropā.

  2. Es

    Es, 19. decembris 2022 - 19:00

    Jau vismaz otro gadu pēc kārtas Latgales ielā netiek tīrīta ceļa mala – nu nav tur 1 josla katrā virzienā posmā gar zālāju. Var teikt, ka ilgi sniga un puteņoja, bet šorīt 9 no rīta nekas nebija mainījies. Atkusnis visu tikai sablietējis, bet uz ielas auto jābrauc pa virsu čupai 50 cm sasvērumā, lai nelīstu otrā joslā. Pamēģināsiet? 🙂

    1. Latgales iela

      Atbilde: Es

      Latgales iela, 22. decembris 2022 - 11:38

      Šie 200 m ir bīstami! Viens ritenis otrā joslā un ja otrs neparaujas sāņus, sanes auto, uzbraucot uz netīrītās un apsalušās malas.

  3. Rita

    Rita, 19. decembris 2022 - 16:31

    Tādas ir visas ielas Pārventā. Jo neviena iela netika kārtīgi notīrīta, visi brauc ar paceltām lāpstām un sniegs paliek uz ceļa. Pat kārtīgs sniega valnis nav ceļa malā.

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus saistītus ar dzīvi Ventspilī un mēs noteikti radīsim iespēju atbildēt.

Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture