Slēgtā futbola halle.

Jautājums uzdots: Bērna mamma 23. decembris

Sveiki.

Vēlos kā bērna mamma kuras dēls trenējas futbolu noskaidrot, vai arī Ventspilī ir plānots atklāt tādu pašu, vai līdzīgu slēgto futbola halli kā tas pāris dienas atpakaļ notika Liepājā? Redzēju sižetu ziņās, un izrādās, ka Rēzeknē tāds jau esot atvērts tikai mazāka izmēra, tagad atklāja standarta izmēra halli Liepājā un nākamgad plāno tādu izveidot Rīgā Daugavas stadionā un Cēsīs, bet sižetā teica, ka kopumā LFF ar sadarbības partneriem tādas paredz uzbūvēt vismaz astoņas, lai bērni var trenēties visus 12 mēnešus gadā, un nav jābojā bērnu veselība uz parketa grīdām piecus mēnešus gadā, kas protams ir dēļ ziemas un āra temperatūras. Vai starp šīm astoņām hallēm ir arī Ventspils vārds, vai arī mums šāda halle ies secen – un, ja tā ir, tad kāpēc mūsu pilsētā par to netika padomāts, un kas par to atbild?

Jau iepriekš pateicos par atbildi.


1 comment

  1. OC Ventspils

    OC Ventspils, 23. decembris 2022 - 16:29

    Labdien. Jautājums par segtas futbola halles izbūvi Ventspilī vai jau esošo mākslīgā seguma laukumu apjumšanu ir skatīts kopā ar Latvijas Futbola federāciju. Ir vērtētas gan potenciālās halles atrašanās vietas, gan analizēti citi aspekti – laika apstākļu specifika Ventspilī, esošā futbola infrastruktūra, būvniecības izmaksas, provizoriskās halles uzturēšanas un ekspluatācijas izmaksas, noslodze u.c. aspekti. Viens no galvenajiem secinājumiem bija, ka piepūšamo haļļu provizoriskās apkures un elektrības izmaksas ir ļoti augstas (jau ar cenām pirms 4 -5 gadiem). Šodienas energoresursu cenas vairākkārtīgi palielinātu šīs izmaksas.
    Kopējs darbs ar Latvijas Futbola federāciju pie futbola infrastruktūras potenciāliem uzlabojumiem Ventspilī turpinās arī šobrīd.

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus saistītus ar dzīvi Ventspilī un mēs noteikti radīsim iespēju atbildēt.

Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture