Spa&Akvaparks

Jautājums uzdots: Spa un akvaparks 14. janvāris

Sveicināti!
Gribēju noskaidrot ar kādu mērķi apvienoja ieejas biļeti spa&akvaparkā? Iegūvēji 100% ir akvaparkas klienti (jo nāk klāt papildu bonuss spa), bet tie, kas izmanto tikai spa ir 200% zaudētāji. Nafig man maksāt vairāk, ja es neeju uz akvaparku? Tagad spa ir bardaks, spa pārpildīts, bērni skrien turpu šurpu, lec iekšā džakuzī, pirtis pārpildītas. Spa vairs nav relax vieta. Samaksāju 18 eiro par spa, bet, diemžēl, nevarēju pilnvērtīgi izmantot visas iespējas.


1 comment

  1. Olimpiskais centrs “Ventspils”

    Olimpiskais centrs “Ventspils”, 16. janvāris 2023 - 14:40

    Paldies par jautājumu!
    Pirmkārt, vēlamies paskaidrot, ka, tāpat kā mūs visus, arī SIA “Olimpiskais centrs “Ventspils”” pakalpojumu izmaksas ietekmē būtiskais energoresursu cenu pieaugums. SIA ““Olimpiskais centrs “Ventspils”” elektroenerģijas cena sākot ar pagājušā gada septembri ir pieaugusi piecas reizes.
    Ūdens piedzīvojumu parka Ūdens atrakciju un SPA komplekss ir viena kopēja telpa ar kopēju ieeju. SPA zona ir Ūdens atrakciju un SPA kompleksa daļa, kurā ietilpst – Turku pirts, aromātiskā sauna un Tylarium sauna, sāls istaba, aukstā ūdens baseins, masāžas dušas, aukstā ūdens toveris un mākslīgā ledus ģenerators. Saistībā ar jūsu jautājumu, vēlamies precizēt, ka burbuļvannas jeb džakuzī arī līdz šim atradās Ūdens atrakciju zonā, nevis SPA zonā. Iepriekšējā sadalījumā, kad Ūdens atrakciju un SPA zonas apmeklējumi tika nodalīti atsevišķi, regulāri saskārāmies ar apmeklētāju neizpratni un iebildumiem.
    Veicot cenu izmaiņas un apvienojot Ūdens atrakciju un SPA kompleksa pakalpojumus, mūsu klientiem ir arī vairāki ieguvumi:
    – klusajā sezonā (darba dienās, t.sk. piektdienās), kas ir tieši aktuāli vietējiem iedzīvotājiem, standarta cena Ūdens atrakciju un SPA kompleksa apmeklējumam ir kļuvusi lētāka – iepriekš 11.00 EUR, tagad 10.00 EUR, bet skolēniem, studentiem, pensionāriem un personām ar invaliditāti iepriekš 9.00 EUR, tagad 8.00 EUR.
    – apmeklētājiem, kuri līdz šim iegādājās tikai SPA zonas pakalpojumus (iepriekš 7,50 EUR), tagad, pērkot kopējo apmeklējumu par 10.00 EUR, ir pieejami visi Ūdens atrakciju un SPA kompleksa pakalpojumi. Pie tam, norēķinoties ar Ventiem, apmeklējums izmaksās tikai 6.00 EUR;
    – cena 18.00 EUR Ūdens atrakciju un SPA zonas apmeklējumam ir aktīvajā sezonā (sestdienās un svētdienās), kad apmeklētāju (t.sk. pilsētas viesu un tūristu) ir ievērojami vairāk, un pieprasītākajos laikos pat veidojas rindas, jo drošības apsvērumu dēļ vienlaicīgi nav iespējams ielaist visus apmeklētājus. Protams, šajā laikā Ūdens atrakciju un SPA kompleksā ir daudz aktīvāka kustība, tāpēc tos, kuri vēlas izbaudīt mierīgāku atmosfēru, aicinām apmeklēt Ūdens atrakciju un SPA kompleksu darba dienās, kad pakalpojuma cena arī ir ievērojami zemāka.
    – Vēlamies arī atzīmēt, ka klusajā sezonā no plkst. 12:00 līdz plkst. 17:00 īpaši aicināti apmeklēt Ūdens atrakciju un SPA kompleksu ir seniori, jo šajā laikā senioriem apmeklējums izmaksā tikai 4 EUR.
    Ar cenu izmaiņām un pieejamajām atlaidēm var iepazīties mājas lapā: http://www.udensparks.lv

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus saistītus ar dzīvi Ventspilī un mēs noteikti radīsim iespēju atbildēt.

Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture