Turpinās pieteikšanās konkursam uz SIA “Kurzemes filharmonija” mākslinieciskā vadītāja amatu

1

SIA “Kurzemes filharmonija” informē, ka pirmais izsludinātais atklātais konkurss 2022. gada 19. decembrī uz Ventspils valstspilsētas pašvaldības SIA “Kurzemes filharmonija” mākslinieciskā vadītāja amatu ir noslēgts, jo, ņemot vērā ierosinājumus, tika veikti precizējumi konkursa nolikumā, līdz ar to šā gada 7. februārī ir izsludināts jauns atklātais konkurss.

Konkursā var piedalīties un par tā uzvarētāju kļūt pilngadīgs pretendents, kurš iesniedzis pieteikumu kopā ar visiem nepieciešamajiem pretendentu atlases dokumentiem un atbilst konkursa pretendentu atlases kritērijiem. Pretendenti var būt arī no citām Eiropas dalībvalstīm. Pirmā konkursa dalībnieki, sniedzot savu piekrišanu, saglabā iespēju piedalīties šajā konkursā. Pieteikumus ar nepieciešamo dokumentāciju jāiesniedz Ventspils valstspilsētas pašvaldības SIA “Kurzemes filharmonija” līdz šā gada 28. februāra plkst. 17.00.

 Mākslinieciskā vadītāja galvenie pienākumi aptver vairākas jomas: veidot sabiedrības ar ierobežotu atbildību “Kurzemes filharmonija” pasākumu plānu, organizēt, plānot un koordinēt SIA “Kurzemes filharmonija” mākslinieciskās nodaļas darbu, nodrošināt koncertzāles “Latvija” un teātra nama “Jūras vārti” māksliniecisko darbību, augsta līmeņa menedžmentu un radošo ideju realizāciju.

SIA “Kurzemes filharmonija” piedāvā darbu radošā un dinamiskā darba vidē, saņemot konkurētspējīgu atalgojumu (sākot no 2000 EUR/mēnesī bruto) un sociālās garantijas, kā arī darba līgumu uz nenoteiktu laiku.

Ar konkursa nolikumu, prasībām pretendentiem un pieteikšanās kārtību var iepazīties www.koncertzalelatvija.lv sadaļā “Jaunumi” un www.jurasvarti.lv sadaļā “Ziņas”.


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture