Veic grozījumus lēmumā par aizņēmumu Gāliņciema Daudzfunkcionālā pakalpojumu centra izveidei

1

Ceturtdien, 16. februārī, Ventspils valstspilsētas pašvaldības dome nolēma veikt grozījumus Ventspils pilsētas domes 2021. gada 25. marta lēmumā par pašvaldības aizņēmumu projekta “Daudzfunkcionālā pakalpojumu centra izveide Gāliņciemā” realizācijai.

Projekta ietvaros Kultūras mantojuma objektā Ventspils pilsētas daļā – Gāliņciemā tiks izveidots sabiedriskais centrs, izveidojot pakalpojumu, kultūras un sabiedriskā centra infrastruktūru, vienlaikus nodrošinot dabas mantojuma aizsardzību un pieejamību.

Lai gan projekta īstenošanai 2022. gadā tika plānots no Valsts kases uz 10 gadiem piesaistīt aizņēmumu 613 tūkst. EUR apmērā, izņemtais aizņēmums sasniedz 295 tūkst. EUR. Ņemot vērā, ka projekta realizācijas ietvaros vēl noris aktīvs darbs, 2022. gadā neizņemtais aizņēmuma apjoms būs nepieciešams un ir pārceļams uz 2023. gadu.

Projekts „Daudzfunkcionālā pakalpojumu centra izveide Gāliņciemā” tiek realizēts, piesaistot Eiropas reģionālā attīstības fonda finansējumu 2,4 milj. EUR apmērā, kas ir 85% no kopējām projekta attiecināmajām izmaksām, Valsts budžeta dotāciju 84 tūkst. EUR apmērā, kas ir 3% no kopējām projekta attiecināmajām izmaksām, savukārt Ventspils valstspilsētas pašvaldība nodrošina projekta realizācijai nepieciešamo līdzfinansējumu.  


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture