Paziņojums par lokālplānojuma 1. redakcijas nodošanu publiskai apspriešanai un atzinumu saņemšanai

1

Ceturtdien, 16. februārī, Ventspils valstspilsētas pašvaldības dome (turpmāk – Dome) ir nolēmusi nodot publiskajai apspriešanai un atzinumu saņemšanai no valsts un pašvaldības institūcijām nekustamā īpašuma Gaismas ielā 3, Ventspilī lokālplānojuma 1.redakciju.

Ar lokālplānojuma 1.redakcijas materiāliem, publiskās apspriešanas laikā, kas norosināsies  laikā no 27.02.2023.   līdz 27.03.2023. ieskaitot, varēs iepazīties Domes 1. stāva vestibilā (Jūras iela 36, Ventspils), iestādes darba laikā, Ventspils portālā (ventspils.lv) un Ģeoportālā (geolatvija.lv); hipersaite: šeit.

Publiskās apspriešanas sanāksme, tikšanās ar lokālplānojuma izstrādātāju un Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes “Ventspils domes administrācija” (turpmāk – Iestāde) Arhitektūras un pilsētbūvniecības nodaļas pārstāvjiem, notiks 23.03.2023. plkst. 17:30 Domes telpās (Jūras iela 36, Ventspils).

Rakstiskus priekšlikumus, atsauksmes (anonīmas netiks ņemtas vērā) varēs iesniegt Iestādes Arhitektūras un pilsētbūvniecības nodaļā (1. kabinets), Vispārējā nodaļā (41. kabinets) un Iedzīvotāju informācijas centrā, nosūtot pa pastu (adrese – Jūras iela 36, Ventspils, LV – 3601), vai elektroniski uz e-pastu (adrese – [email protected])  līdz  27.03.2023. ieskaitot.”


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture