Ventspils tirgus

Jautājums uzdots: Zinta 22. februāris

Labdien. Vai tiek plānots atdzīvināt Ventspils tirdziņu? Vēlētos arī redzēt vairāk tirgotāju. Kāds ir turpmākais plāns šim tirgum?


2 comments

  1. PSIA Ventspils tirgus

    PSIA Ventspils tirgus, 01. marts 2023 - 11:41

    PSIA Ventspils tirgus paplašinātā tirgošanās notiek piektdienas un sestdienās no 8.00-15.00. Tirgū ir pieejams plašs sortiments no rūpniecības un amatniecības precēm līdz pārtikas produktiem ( gaļa piens, zivis, maize, dārzeņi, kartupeļi un augļi ). Atkarībā no gadalaika ir pieejami arī dažādi sezonāli produkti, kā stādi, sēnes, ogas utt. Tūrisma aktīvajā sezonā no 1. maija- 1. oktobrim ir novērojama lielāka tirgotāju aktivitāte.

  2. Viesturs

    Viesturs, 23. februāris 2023 - 13:47

    Ventspils tirgus piektdienās un sestdienās ir diez gan dzīvīgs – aizejiet un apskatiet. Tirgotāju – protams, vienmēr varētu būt vairāk un veselīga konkurence ir patīkama arī pircēju maciņiem. BET par tirgotāju trūkumu nu galīgi nav atbildīgs tirgus, drīzāk mūsu vēlētā valdība, kas ar dažādiem slogiem un nodokļu politikām maksimāli apspieduši mazos mājražotājus, jo tie tiek norakti birokrātijā, nodokļos un nodevās. Kamēr valdība nesapratīs, ka šādi tirgotāji, ražotāji ir jāatbalsta, nevis defoltā jāpataisa par ēnu ekonomikas veidotājiem, kur viņiem ir jāpierāda tas, ka nav vainīgi, nevis otrādi, tikmēr tirgotāju paliks ar vien mazāk!

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus saistītus ar dzīvi Ventspilī un mēs noteikti radīsim iespēju atbildēt.

Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture