Par veloparku

Jautājums uzdots: Lija 23. februāris

Paldies partijai Ventspilij un Latvijai. Šo vēlēšanās neaizmirsīsim. Gaidīsim krāsainās reklāmu avīzes ar tekstiem “iedzīvotāji lūdz, pilsēta ieklausās”
Apkaunojoši, ka tā vietā, lai ieklausītos iedzīvotājos, tiek drukāti ventas balsī acis aizmiglojoši raksti par to, ka Jums nav nekādu pienākumu rīkot sabiedriskās apspriešanas. Kurš likums aizliedz tādas rīkot? Nav kauns slēpties aiz tā, ka jums neesot pienākums komunicēt ar sabiedrību?
“avukārt, cita veida apspriešana par šo objektu netika rīkota, jo jautājums vairākkārt (kopumā piecas reizes) tika izskatīts Pašvaldības Pilsētas attīstības un vides komisijā, kurā darbojas arī sabiedrības pārstāvji, un tā apspriešanas laikā neradās šaubas par lēmuma pareizību.”
Neliekas nožēlojami, ka uzaicinājāt sev lojālos sabiedrības pārstāvjus, kuri nepārstāv sabiedrības viedokli?
Un galu galā – tagad, kad ir balsojumi, ir viedokļi no sabiedrības. Kāpēc Jums šobrīd nerodas šaubas par Renķu dārza apbūves nepareizību? Nu kāpēc jāskrien ar galvu sienā un jātracina pilsētas iedzīvotājus? Mums neinteresē tas, ka netiks aizskarts neviens koks Renķu dārzā. Mēs NEGRIBAM APBŪVI Renķu dārzā? Kas tieši nav saprotams? Kāpēc Jūs rakstat tukšas frāzes par to cik drošs tas parks būs un citu bezjēdzīgu informāciju? Mums neinteresē parka tehniskā specifikācija. Mēc cīnāmies par Renķu dārza aizsardzību pret apbūvi. Jums nav neviens arguments par to, kāpēc nevarētu apturēt šo būvniecību un lēnā garā kopā ar sabiedrību pārskatīt tā atrašanās vietu un konfigurāciju.
Vēlēšanas nekur nepazudīs un šo neaizmirsīsim.


3 comments

  1. Žanna D'arka

    Žanna D'arka, 27. februāris 2023 - 01:21

    Katrās pašvaldību vēlēšanās ”Ventspilij un Latvijai” reitingi iet uz leju – manuprāt pēdējās pašvaldību vēlēšanās VunL pārvilkās knapi pāri 50%.
    Domāju, ka jau labu laiku daudzi un it īpaši jaunā paaudze redz, ka pensionāri VunL priekšgalā vairs nevelk, un sāk darīt lietas ķeksīša pēc, bet kaut kāda kopējā tālredzīga vīzija par pilsētas attīstību vairs nav.
    Un tāds pats ķeksītis ir šī ieplānotā velo trase Reņķa dārzā – laikam pilsētas vadība ir kļuvusi tik apātiska un garlaikota no saviem pilsētas nodokļu maksātājiem, ka viņi pat nevaicā vairs mūsu viedokli – kur un kāpēc ko veidot, vai attīstīt!

    1. !

      Atbilde: Žanna D'arka

      !, 27. februāris 2023 - 13:35

      Tas jūsu “knapi pāri” ir ļoti interesants salīdzinājums. Jo tas manā skatījumā ir ļoti daudz. vienam politiskajam spēkam vairāk kā puse vēlētāju – tas ir daudz. un otrā puse ir sadrumstalota uz visiem pārējiem.
      Tas ir ļoti liels un stabils atbalsts un novērtējums no vēlētājiem, īpaši šajos laikos, kad ir tik niecīga vēlētāju aktivitāte.

  2. Parteigenosse

    Parteigenosse, 23. februāris 2023 - 17:44

    Šai minētajai personu grupai,kas par partiju dēvējas,sen vieta politiskajā mēslainē.Lembergisms Ventspilī ir jāizbeidz!
    Rokas nost no Reņķa dārza!

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus saistītus ar dzīvi Ventspilī un mēs noteikti radīsim iespēju atbildēt.

Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture