Piesakies darbam vasarā Piedzīvojumu parkā!

1

Aicinām pieteikties atsaucīgus, draudzīgus un laipnus jauniešus (vecumā no 16 līdz 20 gadiem), kuri vēlas iegūt darba pieredzi klientu apkalpošanā un pilnveidot savas prasmes šādos amatos:

ADMINISTRATORS – galvenie darba pienākumi: apmeklētāju informēšana par pieejamajiem pakalpojumiem un to cenām, biļešu izsniegšana, kases operāciju veikšana;

VECĀKAIS KLIENTU APKALPOŠANAS SPECIĀLISTS – galvenie darba pienākumi: apkalpot virvju trases, katapultas un rotora apmeklētājus, sniegt apmeklētājiem palīdzību virvju trasē, uzmanīt drošības ievērošanu no apmeklētāju puses;

*KLIENTU APKALPOŠANAS SPECIĀLISTS – galvenie darba pienākumi: apkalpot klientus atrakcijās, uzmanīt drošības ievērošanu no apmeklētāju puses.

Darbu ir iespējams apvienot ar mācībām vai studijām. No tevis sagaidām: latviešu un vismaz vienas svešvalodas zināšanas, labas komunikācijas spējas, augstu atbildības sajūtu un pozitīvu attieksmi pret darbu.

Pievienojies mūsu komandai, sūtot ziņu (vārdu, uzvārdu) uz WhatsApp +37126633773

*Klientu apkalpošanas speciālisti tiek nodarbināti sadarbībā ar Nodarbinātības valsts aģentūru. Papildus informācija ŠEIT.


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture