Hokeja kluba “Ventspils HS” iekļūst finālā

1

Nedēļas nogalē, Rīgā Volvo hallē aizvadītas pusfināla spēles Rīgas atklātās meistarsacīkstēs hokejā, kurā HK “Ventspils HS” komanda divās spēlēs uzvarēja regulārās sezonas uzvarētājus HK Hanza/Prizma un nodrošināja sev vietu finālā. Otrā pārī starp HK Sāga un HK Daugava sērijā ir 1:1.

Pirmajā spēlē sīvā cīņā HK “Ventspils HS” bija pārāki ar 3:2. Divus vārtus guva Edgars Cgojevs, bet vienus Everts Stebulis, kuram arī viena rezultatīva piespēle. Trīs piespēles savāca Rūdolfs Akmeņkalns, bet pa vienai piespēlei Arvim Purviņam un Kārlim Ezeram.  

Otra spēle izvērtās mazāk spraiga un ventspilnieki uzvarēja ar 9:5. Pa diviem vārtiem un piespēlei guva Niks Bērziņš un Everts Stebulis. Divi vārti Oskaram Grigulim. Vieni vārti un viena piespēle Jānim Brakšam un Edgaram Cgojevam. Pa divām piespēlēm Rūdolfam Akmeņkalējam un Arvim Purviņam, bet viena piespēle Tomašam Saušam.

Rīgas atklātās meistarsacīkstes hokejā ir pieaugušo amatieru čempionāts, kurā startē četras komandas Ventspils HS, Hanza/Prizma, Daugava un Sāga.

Apsveicam mūsu komandu ar gūto panākumu un vēlam veiksmi finālspēles.


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture