Ventspils reiss

Jautājums uzdots: Viktorija 05. aprīlis

Labdien. Vai mūsu “Ventspils Reiss ” šoferi nav mācīti, kad izbraucot no pieturas vispirms ir jāparāda pagrieziens un tad jābrauc ārā? Ļoti bieži braucot tuvāk domā vai viņš griezis ārā no pieturas vai stāvēs.
Šorīt pl 7.16 Pārventā šoferis sāka braukt neparādot pagriezienu tieši mums virsū, un kad bijām viņam gandrīz blakus parādīja pagriezienu


13 komentārs

  1. EVIJA

    EVIJA, 13. aprīlis 2023 - 12:03

    Ir jābrauc ātrāk,jo pilnīgi visi mikriņi kavē,it sevišķi tie,kas iet pa priekšu,kuri,kamēr savāc visās pieturās cilvēkus,kamēr visi,tik pat kā,maksā ar savām kartēm,kas aizņem ļoti ilgu laiku,tikmēr nākošais,vai pat divi uzreiz aiziet pustukši,dažreiz pat tukši,garām un tā tas novērojams gan rītā,gan dienā,gan vakarā,tāpēc tiem,kas pēc laika stipri kavē,ir jābrauc ātrāk,lai nekavētu visas maiņas garumā…Šito problēmu beidzot kaut kā vajadzētu risināt!!!!

    1. !

      Atbilde: EVIJA

      !, 13. aprīlis 2023 - 14:32

      Ja kādā maršrutā ko tādu novēro, tad gan jau roka nenokritīs, ja par to konkrēto situāciju kādreiz uzrakstīsi pašam reisam, lai viņi ar zina, tad var pārbīdīt kaut ko maršrutos. Kamēr tik pa retai reizei kaut ko iemet anonīmi komentāros – tas jau nav pamats mainīt maršrutu kustību.

      1. Evija

        Atbilde: !

        Evija, 14. aprīlis 2023 - 12:21

        Reisam regulāri tiek rakstītas e-pasta vēstules,pat ar konkrētiem pulksteņlaikiem,tiek saņemtas arī atbildes,bet nekas nemainās,tāpēc tiek rakstīts publiskā telpā,jo nereti tas aiziet ātrāk un seko uzlabojumi,tā kā jūsu aizrādījums neiztur nekādu kritiku!!!

  2. Šoferis

    Šoferis, 06. aprīlis 2023 - 22:30

    Sūdzības autors nekad nav braucis ar lielāku auto par savu opeli. Tad ir jautājums, kurā brīdī autobuss Jums patraucēja, tad kad drusku pagrieza auto, lai labāk redzētu ceļu vai tad kad nekaunīgi parādīja pagriezienu, kad bijāt blakus.

  3. Viesturs

    Viesturs, 05. aprīlis 2023 - 15:26

    Kur to ko tādu esi manījis??? Pa Inženieru ielu tajā pieturā šoferi parasti pat palaiž braucošās automašīnas un tad slēdz pagriezienu un brauc ārā.
    Kad un kurā pieturā citu praksi redzēji?

    1. Viktorija

      Atbilde: Viesturs

      Viktorija, 05. aprīlis 2023 - 20:59

      Tieši tā, tā ir ļoti bieži, kad šoferis brauc ārā jau no pieturas un tad kaut kad tik ieslēdz pagriezienu. Kad esi jau blakus mikrinam. Nesaku kad visi šoferi.
      Kā arī ir tādi, kuri nereāli pārsniedz atļauto atrumu

      1. Viesturs

        Atbilde: Viktorija

        Viesturs, 06. aprīlis 2023 - 14:55

        Nu bet kad tad tas pagrieziens jāslēdz? kad nebrauc ārā? kāds sakars?
        Un pārsniedz ātrumu -kad un kur?

        1. Janis

          Atbilde: Viesturs

          Janis, 07. aprīlis 2023 - 07:53

          Vai tad nav vispirms jāparāda pagrieziens, kad tu taisies izbraukt, nevis tad kad jau izbrauc un tad ieslēdz pagriezienu??????
          Šoferi griež ārā no pieturas kad auto vadītājs gandrīz pie mikrinam un tad sanāk iebraukt pretējā joslā. Pa kuru arī brauc automašīnas. Tas ir pareizi……

  4. Ventspils reiss

    Ventspils reiss, 05. aprīlis 2023 - 14:10

    Pateicamies par informāciju. Visiem autobusu vadītājiem tiks atgādināts par satiksme noteikumu ievērošanu, pildot darba pienākumus. Pašvaldības SIA “Ventspils reiss” regulāri veic gan autobusu vadītāju apmācību, gan pārbaudes dažādās ar tiešajiem darba pienākumiem saistītās jomās.

    1. Ventspilnieks

      Atbilde: Ventspils reiss

      Ventspilnieks, 10. aprīlis 2023 - 17:07

      Laikam jau pārrunas neko nav devušas, vēl vakar viens mikriņa šoferis rupji nogrieza ceļu-ieslēdza pagriezienu un momentāli izbrauc ārā, neņemot vērā, ka biju jau gandrīz blakus, dabūju strauji bremzēt. Daži no VR šoferiem iedomājušies, ka ja viņiem ir priekšroka, tad var braukt ignorējot drošību un citus vadītājus. Tāpat vairākiem no viņiem šķiet normāli braukt uz 70 un vairāk km/h

      1. ???

        Atbilde: Ventspilnieks

        ???, 11. aprīlis 2023 - 14:59

        Kurā pieturā? Cikos? kāds autobuss, var būt ievēroji reģistrācijas Nr, lai var to pārbaudīt?

      2. Viesis

        Atbilde: Ventspilnieks

        Viesis, 13. aprīlis 2023 - 11:47

        Jābrauc ātrāk ir,ja kavējas,kas ir regulāri,kamēr ar tām kartēm maksā,laiks iet,tāpēc ir jābrauc ātrāk,jo ļoti kavē,tas pirmais,kas brauc,kamēr visās pieturās savāc,visi samaksā,tad nākošais jau tukšs pabrauc garām un tā ir regulāri,vai rīts,vai diena,vai vakars….

      3. Viesis

        Atbilde: Ventspilnieks

        Viesis, 13. aprīlis 2023 - 11:55

        Ir jābrauc ātri,jo stipri kavē,kamēr visās pieturās savāc cilvēkus,kuri,gandrīz visi,maksā ar kartēm un tas prasa ļoti ilgu laiku,tāpēc nākošais jau tukšs brauc garām,un tāda situācija ir gan rītā,gan dienā,gan vakarā-pa priekšu braucošais pārpildīts,kamēr cits,citreiz pat divi,tikpat kā tukši,brauc garām…Šito jautājumu beidzot vajag kaut kā risināt!!!

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus saistītus ar dzīvi Ventspilī un mēs noteikti radīsim iespēju atbildēt.

Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture