Ventspils Augstskolas studentes gūst uzvaru TechChill Students Challenge hakatonā

1

Marta beigās trīs Ventspils Augstskolas bakalaura studiju programmas “Jaunuzņēmu vadība” studentes piedalījās “Techchill Student Challenge” hakatonā, kurā ieguva augsto pirmo vietu. Galvenā balva – ceļa zīmes uz ievērojamo “JUNCTION” hakatonu Somijā paver studentēm iespēju klātienē mācīties no starptautiski atzītiem nozares profesionāļiem.

 “Techchill Student Challenge”hakatona laikā, trīs nedēļu garumā, studentēm bija iespēja iepazīt jaunuzņēmumu vidi un jomas profesionāļus, kā arī bija jāizstrādā ideja. VeA studiju programmas “Jaunuzņēmumu vadība” pārstāves stāsta: “Svarīgākais katras idejas sākumam ir atrast problēmu, ko atrisināt, un to mēs sastapām paša pasākuma laikā, kad bija pašiem jāsadalās komandās, mūsuprāt, tas pavisam nav efektīvi vai intereseanti. Tā mēs nonācām pie idejas par “Crew Connect” platformu, kas nodrošinātu, ka komandu sadalīšanas process norit veiksmīgi un izveidotās komandas ir daudzveidīgas, turklāt padarot to visu aizraujošāku.

Projekta laikā talkā nāca studiju laikā iegūtās zināšanas, kur paralēli izstrādājām šī paša produkta padziļinātu izpēti un problēmas apstiprinājumu. Mirklī, kad mēs sapratām KĀPĒC šis produkts ir vajadzīgs mēs spējām sagatavot pārdomātu ideju un skaidru prezentāciju, ar ko pārliecinājām ne vien citus studentus, bet arī žūriju.”

Konkursa galvenā balva, neskaitot lielisko pieredzi, ko studentes ieguva hakatona laikā – iespēja doties uz “JUNCTION” hakatonu Somijā. Tā ir iespēja piedzīvot vienu no visievērojamākajiem start-up notikumiem un mācīties no nozares labākajiem cilvēkiem.

Paldies “TechChill TechHub Riga” par lielisko pasākumu! Sveicam mūsu Jaunuzņēmumu vadības 1. kursa studentes – Alisi Plotovu, Selīnu Glaudāni un Kristiānu Biezumu.


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture