Elektro

Jautājums uzdots: Reisam 21. aprīlis

Ventspils Reiss parasti izceļ sevi kā pionieri dažādos jautājumos, tostarp arī elektriskajos mikriņos. Vai plānojat īstenot unikālu projektu un rast risinājumu elektroautobusam arī uz Rīgu? Pirmšķietami šāds risinājums lielas ietilpības autobusiem vēl mūsu pusē nav pieejams.


3 comments

  1. Setra

    Setra, 24. aprīlis 2023 - 09:01

    Saistībā ar valstī noteikto kārtību, kvalitātes latiņa mūsu pusē drīzāk kritīsies, vienīgie ieguvēji ir Vidzemē un Latgalē kur līdz šim brauca 20+ gadus vecs transports. Tagad visus 5 – 10 gadus labi uzturētus tūrisma autobusus, ko bieži izmanto pārvadājumos uz galvaspilsētu (neatkarīgi no pārvadātāja), visdrīzāk nomainīs salīdzinoši lēti starppilsētu busi, jeb kā Liepājas kolēģi saka – trolejbusi.

  2. Tikai novērotāja viedoklis

    Tikai novērotāja viedoklis, 23. aprīlis 2023 - 17:07

    Nebūs. Apspriede notiek un pēc specifikācijas (kas gan vēl ir pirms iepirkuma fāzē un var mainīties) redzams, ka visdrīzāk sagaidīsim 7 gab. tos pašus Mercedes busus, kas tagad brauc, tikai ar lielāku sēdvietu attālumu, prasībās dīzeļdzinējs, uz ātro citas izmaiņas neredzu, ja neskaita 4 velo turētājus. Izņemamas pasažieru platformas invalīdu ratiņiem ir jau esošajiem.

    Būs gan 3 elektromikriņi braucieniem Kurzemē.

  3. Viesturs

    Viesturs, 21. aprīlis 2023 - 13:54

    Tas tādā izpildījumā vispār ir reāli tagad un vai izdevīgi??? Rēķini kādam ir jābūt akumulatoram, lai to spētu, un cik ilgai pauzei jābūt Rīgā, lai to atkal uzlādētu..

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus saistītus ar dzīvi Ventspilī un mēs noteikti radīsim iespēju atbildēt.

Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture