Sociālās aprūpes namā “Selga” notika lielā pavasara talka

1

Piektdien, 21. aprīlī, sociālās aprūpes namā “Selga” notika jau par tradīciju kļuvusī “Lielā pavasara talka”. Apkārtnes uzkopšanas talkā piedalījās nama seniori, kā arī iestādes darbinieki un viesi.

Ventspils Sociālās aprūpes namā “Selga” pavasara talkas notiek katru gadu, jo kopīga darbošanās nama iemītniekiem rada lielu prieku un jaukas emocijas. Pasākumi namā vienmēr tiek atzīmēti ar svētku mielastu un dziesmām. Pavasara talkā tika uzrušinātas puķu dobes, sakopta teritorija ap ēku, kā arī stādīti puķes.

Aprūpes nama darbinieki arī ikdienā rūpējas, lai seniori radoši darbotos dažādās nodarbībās, piedalītos Ventspils pilsētas rīkotajos pasākumos, dotos ekskursijās ārpus nama telpām, kā arī uzturētu labu veselību vingrojot vai izmantojot pieejamos sociālā rehabilitētāja un masiera pakalpojumus. Dažādās nodarbes senioriem sniedz iespēju priecāties par dzīvi un nedomāt par ikdienas rūpēm.

Ventspils Sociālās aprūpes nams “Selga” nodrošina ilgstošu un īslaicīgu sociālo aprūpi pensijas vecuma personām un personām ar invaliditāti ar fiziska rakstura traucējumiem, kā arī pilnu aprūpi, sociālo rehabilitāciju un mājokli bāreņiem un bez vecāku gādības palikušiem bērniem. Dotajā brīdī sociālās aprūpes namā “Selga” dzīvo 134 seniors un 9 bērni un pusaudži.

Plašāku informāciju par sociālā atbalsta iespējām un citiem jaunumiem Ventspils valstspilsētas iedzīvotāji var saņemt Ventspils Sociālajā dienestā, Raiņa ielā 10, tālr. 63601210 vai Ventspils Sociālā dienesta Pārventas filiālē, Talsu ielā 39, tālr. 63663001, kā arī pašvaldības mājas lapā https://www.ventspils.lv un Ventspils Sociālā dienesta mājas lapā https://labklajiba.ventspils.lv un sociālo tīklu “Facebook” lapā.


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture