Karjeras diena Ventspils Augstskolā

1

27. aprīlī Ventspils Augstskolā (VeA) norisinājās Karjeras diena, kas interesentiem sniedza iespēju satikt uzņēmējus un uzzināt, kādus darbiniekus viņi vēlās nākotnē redzēt savos uzņēmumos. Pasākuma programmā ietilpa arī prezentācijas par studentu pieredzes stāstiem, kā arī iedvesmojoši veiksmes stāsti no VeA absolventiem. 

Karjeras dienas ievaddaļā notika plenārsēde, kuru ar ievadvārdiem atklāja VeA rektors Andris Vaivads, tālāk interesenti tika iepazīstināti ar iespējām, ko piedāvā Ventspils Augstskola, savukārt, Ventspils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētājs Jānis Vītoliņš uzstājās ar prezentāciju par pašvaldības aktualitātēm un nākotnes iespējām jauniešiem Ventspilī. Pasākuma laikā VeA absolventi – dažādu nozaru uzņēmumu pārstāvji, dalījās ar saviem veiksmes stāstiem. VeA vestibilā norisinājās “Karjeras gadatirgus”, kurā bija iespējams satikt tādu uzņēmumu pārstāvjus kā, Swedbank, Bucher Municipal, TestDevLab, Mikro Tik, Olimpiskais centrs “Ventspils” un Linearis. Savukārt, VeA stendā varēja uzzināt visu par studijām un VeA studentu pieredzi, kā arī piedalīties studiju programmas “Elektronika” studentu izstrādāto praktisko darbu eksperimentos.

Pasākumā piedalījās gan studenti, gan skolēni, lai ne tikai uzzinātu vairāk par uzņēmumiem, bet arī iepazītos ar augstskolu un izzinātu vairāk par VeA fakultātēm un piedāvātajām studiju programmām.

25

Autors: Ventspils hronikas arhīvs


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture