Apkure

Jautājums uzdots: Ivo 02. maijs

Kad ārā bija +11 … +16 grādi, visu laiku kurināja. Tagad +6 grādi, jāsēd vilnas zeķēs. Vai VNĪ darba svētkos ir atslēdzis apkuri?


12 komentārs

  1. ***

    ***, 06. maijs 2023 - 10:44

    Mūsu māja nav renovēta. Apkure pazuda 2 maijā. Man neviens neko nav prasījis, vai esmu ar mieru. Esmu dzīvokļa īpašniece. Diennakts vidējā temperatūra gandrīz nedēļu ir zem 8 grādiem. nekāda automātiskā regulēšana sistēmā nenotika, kā ir rakstīts. Dzīvoklī +16 grādi. Tāda ir attieksme pret ventspilniekiem no Nekustamo īpašumu puses. Un raksta te visādas blēņas. Atkārtotu pieslēgšanu un nezin ko.

    1. Nekustamie īpašumi

      Atbilde: ***

      Nekustamie īpašumi, 08. maijs 2023 - 08:50

      Atkarībā no dzīvokļu īpašnieku vai nomnieku lēmumiem jeb iniciatīvas, ir iespējama gan apkures sezonas sākšana, gan beigšana, kā arī centrālās apkures atkārtota pieslēgšana. Šajā gadījumā jāsūta iesniegumu uz [email protected]. Papildus neskaidrību gadījuma zvanīt pa telefonu 63622336

    2. Viesturs

      Atbilde: ***

      Viesturs, 08. maijs 2023 - 15:07

      Bija paziņojums par to, kad atslēgs. Ja neseko līdzi – Tava problēma. Nevienam pie tevis personiski nav jāiet!

  2. Andris

    Andris, 06. maijs 2023 - 09:07

    Tas nav normali. Ja ārā ir tads aukstums un atsledz apkuri. Man istabā ir 15gradi. Vai tiešām bija tik ātri jāatslēdz apkure. ?

    1. Katrīna

      Atbilde: Andris

      Katrīna, 08. maijs 2023 - 15:06

      bet mājas dzīvokļu īpašnieki var lemt kurināt kaut visu vasaru. Tev te komentāros neviens nepalīdzēs, aprunājies ar kaimiņiem, un ja citi piekrīt maksāt vēl maijā par apkuri – uz priekšu, kurini kaut visu vasaru.

  3. Nekustamie īpašumi

    Nekustamie īpašumi, 02. maijs 2023 - 15:58

    Kā jau ziņojām, sākot no 2023. gada 2. maija līdz 3. maijam ieskaitot, tiks atslēgta centrālā apkure visām pašvaldības SIA “Ventspils nekustamie īpašumi” pārvaldībā esošajām mājām.
    Pirmās tiks atslēgtas energoefektīvās jeb atjaunotās mājas, pēc tam visas pārējās. Atkarībā no dzīvokļu īpašnieku vai nomnieku lēmumiem jeb iniciatīvas, ir iespējama centrālās apkures atkārtota pieslēgšana. Šajā gadījumā jāsūta iesniegumu uz [email protected]. Papildus neskaidrību gadījuma zvanīt pa telefonu 63622336.

    1. EVIJA

      Atbilde: Nekustamie īpašumi

      EVIJA, 02. maijs 2023 - 21:42

      VNĪ,jūs laika prognozi lasāt ar?5.un.6.maijā prognozētas nakts salnas – 6 grādi,kas ir nebijis aukstums šajā laikā periodā,visālaika novērošanas vēsturē!!!Kas notiek?Kad vidējā diennakts temperatūra ir virs 10 grādiem,neatslēdzat,bet kad sola mīnusus,vēl nepieredzētu aukstumu,raujat nost pat naktīs!!!Pagaišgad atslēdza 7.maijā,bet šogad,pirms lielā aukstuma,jau 2.-3.maijā,kas jums ir tai paurī,kurš to lemj???,lielie priekšnieki,kuri paši savās privātmājās sēž pie omulīgiem kamīniem???

      1. Nekustamie īpašumi

        Atbilde: EVIJA

        Nekustamie īpašumi, 03. maijs 2023 - 12:27

        Atslēdzot centrālo apkuri, mājas iekštelpās temperatūra pazemināsies pamazām. Kurzemes teritorijā nav sagaidāms sals līdz mīnus 6 grādiem. Daudzās sūdzības par ilgo un dārgo apkures sezonu, un laika prognoze, pamudināja pieņemt tieši šādu lēmumu. Atkarībā no dzīvokļu īpašnieku vai nomnieku lēmumiem jeb iniciatīvas, ir iespējama centrālās apkures atkārtota pieslēgšana. Šajā gadījumā jāsūta iesniegumu uz [email protected]. Papildus neskaidrību gadījuma zvanīt pa telefonu 63622336.

      2. Viesturs

        Atbilde: EVIJA

        Viesturs, 03. maijs 2023 - 12:29

        Ir vidējās temperatūras un datumi, kad parasti tiek atslēgta apkure standartā, tā visur ir, bet mājas iedzīvotājiem, to vairākumam (nu dzīvokļu īpašniekiem, ne iedzīvotājiem) ir tiesības kā atslēgt apkuri ātrāk, tā arī pieslēgt to ātrāk un prasīt, lai kurina visu cauru gadu, ja vēlas. Te jums ne ar VNI jārunā, un ne komentāros, bet gan ar kaimiņiem – vai vēlaties siltumu ilgāk, un vai pārējie kaimiņi ir gatavi maksāt par to.

        1. EVIJA

          Atbilde: Viesturs

          EVIJA, 03. maijs 2023 - 13:35

          Maksāt par ko???Par aukstiem radiatoriem dienā un knapi siltiem naktī?Pagājušajā gadā atslēdza 7.maijā,un vēl nedēļu bij auksti dzīvoklī,bet šogad pēc prognozēm,kad sola vēl nebijušu aukstumu novērošanas vēsturē,jāslēdz nost pavisam jau 2.maijā,kur loģika???

      3. Viesturs

        Atbilde: EVIJA

        Viesturs, 03. maijs 2023 - 12:30

        Nu arī jūnijā mēdz uznākt tādi aukstumi – vai tādēļ apsaimniekotājs tiesīgs slēgt apkuri – nē. Bet dzīvokļu īpašnieki gan tiesīgi par to lemt.

  4. EVIJA

    EVIJA, 02. maijs 2023 - 14:08

    Apkure dienas laikā automātiski atslēdzas,kad ir vairāk par +8 grādiem,bet vakaros un naktī drusku silti radiatori ir.Ceru,ka šonedēļ pavisam vēl neatslēgs,jo 5.un 6.maijā sola vēl nebijušu aukstumu šajā laika periodā,pat -6 grādus naktī.VNĪ,lūdzu ņemiet to vērā!!!!!

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus saistītus ar dzīvi Ventspilī un mēs noteikti radīsim iespēju atbildēt.

Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture