Strausu metodes parkošanās mākslā

Jautājums uzdots: Rothoff 12. maijs

Vēl nekad nav nācies redzēt policiju strādājam ar nemākulīgi noparkotiem auto ielu malās (paralēli brauktuvei). Pavērojiet L.prospektu,Kuldīgas ielu.Dēļ šādiem strausiem, kam auto purns ir stāvvietā,bet pakaļa uz brauktuves,praktiski vesela brauktuves josla ir nebraucama vai jāveic slaloms.Nu nav tāda attaisnojuma,kā, es tik uz minūti! Ja nevari vai nemāki novietot paralēlajā stāvvietā paralēli – saņem sodu vai tinies prom uz stāvvietu laukumiem! Vai policijai šie pārkāpumi šķiet mazsvarīgi un sodi par tiem nav pūļu vērti? Tas taču vienkārši-foto+plāksteris logā.


5 comments

  1. Ventspils Pašvaldības policija

    Ventspils Pašvaldības policija, 12. maijs 2023 - 15:08

    Pateicamies par sniegto informāciju. Ventspils pašvaldības policija pievērsīs papildus uzmanību šajā komentārā izklāstītajai problēmsituācijai.
    Nepieciešamības gadījumā ar Valsts policiju iespējams sazināties, zvanot – 110 vai Ventspils pašvaldības policiju – 63680808; 28680808.

    1. Vienotas informācijas telpa

      Atbilde: Ventspils Pašvaldības policija

      Vienotas informācijas telpa, 15. maijs 2023 - 11:38

      Skatos,Jums visiem visas atbildes ir copy/paste. Vajag vairāk rīcības realitātē.

  2. EVIJA

    EVIJA, 12. maijs 2023 - 14:39

    Atbalstu šādus soda veidus,bet laikam jau ienesīgāk ir sodīt pensionārus par nenotīrīto sniegu vai ataugušo zālīti….Paskatieties kas notiek māju pagalmos!!!Visa mājas priekša,trepju telpu durvis,nobloķētas mašīnām,ne ātrajiem,ne ugunsdzēsējiem nepiekļūt,pofig,pakaļu grūti panest tālāk no mājas priekšu stāvlaukuma,kurā ir pat vairāk kā 10 brīvas vietas. P.S.Sarkanmuižas dambis 5,kurā ir 2 veikali,pie kuru durvīm arī nevar piekļut fūres ar produktiem!!!Ne reizes nav redzēts,ka kāds būtu sodīts.

    1. Kristaps

      Atbilde: EVIJA

      Kristaps, 15. maijs 2023 - 13:51

      Bet vai esat zvanījis policijai un informējis par šiem gadījumiem? Nu nav mums tūkstotis policistu, kas var pie katras mājas dežūrēt un pārbaudīt kā katrā pagalmā automašīnas novietotas.
      Un gribētu atgādināt, ka tā tomēr ir pašu iedzīvotāju atbildība – ievērot noteikumus un informēt par tiem, kas tos neievēro.

  3. Viesturs

    Viesturs, 12. maijs 2023 - 11:53

    Nu ja gadās ko tādu redzēt – nobildē un nodot policijai. ir pamats sodīt arī uz šādu iesniegumu, ja tas ir noteikumu pārkāpums.

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus saistītus ar dzīvi Ventspilī un mēs noteikti radīsim iespēju atbildēt.

Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture