Agresīvie braucēji

Jautājums uzdots: Elīna 18. maijs

Sakiet lūdzu, kā plānojat risināt jautājumu, ka pilsētas centrs, Kuldīgas iela, pie vecpilsētas ir kļuvusi par autosacīkšu un dragreisa trasi. Ceru, ka tiks risināts šis jautājums, pirms notikusi kāda nelaime. pāris guļošie policisti no bruģa būtu risinājums?!


3 comments

  1. Es

    Es, 20. maijs 2023 - 12:22

    Elīnīt, tu laikam esi ļoti jauna, ja nezini, ka sacīkšu trase apkārt alejai eksistē jau n-tos gadus, un nav uz zemes tādu spēku, kas to spētu izkontrolēt!

  2. Liene

    Liene, 19. maijs 2023 - 12:25

    ;Sito vislabāk būtu novērts jau ģimenē ieaudzinot bērniem normālu uzvedību, noteikumus, cieņu pret noteikumiem un apkārtējiem un to drošību. Tad arī būtu krietni mazāk šādu aprobežotu braucēju. Ja tiem pie kājas noteikumi un apkārtējo drošība, būs pie kājas arī tie guļošie policisti.

  3. Ventspils Pašvaldības policija

    Ventspils Pašvaldības policija, 19. maijs 2023 - 10:56

    Atsaucoties uz interneta portāla http://www.ventspils.lv komentētāja “Elīna 18.Maijs” pausto komentāru, Pašvaldības policija paskaidro, ka atbilstoši Ceļu satiksmes likuma 83. pantā noteiktajam, kompetence administratīvo pārkāpumu procesā ir nodalīta starp Valsts policiju un pašvaldības policiju. Attiecīgi, transportlīdzekļu ātruma kontrole ir Valsts policijas kompetence.
    Pašvaldības policija savas kompetences ietvaros pievērsīs pastiprinātu uzmanību komentētājas izklāstītajam problēmjautājumam.
    Pašvaldības policija aicina iedzīvotājus informēt par pārkāpumiem, zvanot Valsts policijai pa tālr. 110 vai Pašvaldības policijai pa tālr. 63680808; 28680808, iespēju robežās nofilmējot vai nofotografējot pārkāpumus.

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus saistītus ar dzīvi Ventspilī un mēs noteikti radīsim iespēju atbildēt.

Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture