Informācija uzņēmējiem

Jautājums uzdots: Uzņēmējs 23. maijs

Labdien,
manuprāt, portāla sadaļa “Uzņēmējiem” ir zem katras kritikas. Vai uzņēmējus interesē tikai aktuālas vakances un atbalsts malkas iegādei? Kāpēc portāla virsrakstos nekad nevar atrast tik svarīgu informāciju, kā izsoles par jaunu ražošanas telpu nomas tiesībām (piemērām, Ganību ielā)? Tāda sajūta, ka visa uzņēmējiem svarīga informācija tiek publicēta ar novēlošanos vai tiek speciāli paslēpta nesaprotamos virsrakstos zem kategorijas citi dokumenti. Pajautājiet Ekonomikas nodaļu vai Ventspils uzņēmējus kādu informāciju viņi grib redzēt šajā sadaļā.


  • Ventspils valstspilsētas pašvaldība

    Atbilde: Ventspils valstspilsētas pašvaldība 26. maijs

    Atbild Ekonomikas un iepirkumu nodaļa:
    Labdien,
    Paldies par Jūsu vēstuli un viedokli par portāla sadaļu “Uzņēmējiem”. Mēs novērtējam Jūsu atsauksmi un ieteikumus, kā uzlabot mūsu pakalpojumu kvalitāti un aktualitāti. Mēs ņemsim vērā Jūsu priekšlikumu un pārskatīsim mūsu portāla virsrakstu un kategoriju sistēmu. Mēs cenšamies nodrošināt visu uzņēmēju intereses un vajadzības, tāpēc mums ir svarīga Jūsu atgriezeniskā saite.

1 comment

  1. Viesturs

    Viesturs, 23. maijs 2023 - 11:13

    Vakances uzņēmējiem ir aktuālas, jo tie redz kopējo darba tirgu pilsētā, kā arī to kā viņu vakances izskatās uz citu fona.
    izsoles – jā, kāda aprakstošā informācija varētu būt arī šeit, bet izsoles ir izsoles, tām ir noteikta vieta, kur tās tiek publicētas, noteikta kārtībā, noteikts formāts.

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus saistītus ar dzīvi Ventspilī un mēs noteikti radīsim iespēju atbildēt.

Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture