Cik zaļa pilsēta…

Jautājums uzdots: Rohthoff 02. jūnijs

Cik zaļa pilsēta,prieks skatīties! Tikai autovadītājiem jāatceras, ka aiz šīs zaļās lapotnes mēdz slēpties luksafori un ceļu zīmes. CSN gadījumā būs jāmeklē attaisnojums, kādēļ neesi tās pamanījis. Pavasara ziedonis un vasaras plaukums ir krietni straujāks par atbildīgo dienestu rīcību šajā jomā. Tādēļ esam uzmanīgi braucot.
P.S. iespejams, tūdaļ sekos pretjautājums ,kurā vieta pilsētā lapotne aizsedz zīmju redzamību. Atbildēšu : daudzās vietās,bet kā piemērs- Zvaigžņu iela (uz centru) pirmais regulējamais krustojums,labās puses luksaforu var saredzēt tikai no 5metriem.


3 comments

  1. Velo

    Velo, 07. jūnijs 2023 - 19:05

    Jā, šī problēma ir ne tikai autobraucējiem. Ļoti daudzās vietās pilsētā veloceliņu sedz zari tā, ka nevar izvairīties. Ieteiktu kādam atbildīgajam ar velo izbraukt visus celiņus, lai saprastu, cik tiešām liela ir šī problēma 🙂

  2. Ventspils Komunālā pārvalde

    Ventspils Komunālā pārvalde, 02. jūnijs 2023 - 20:56

    Labdien! Darām zināmu, ka atbildīgie dienesti šobrīd veic koku un krūmu apsekošanu pilsētā, lai nākamnedēļ uzsāktu traucējošo zaru apzāģēšanu. Pastāvīgie koku kopšanas darbi tiks atsākti pēc 30. jūnija, kad beidzas putnu ligzdošanas laiks. Aicinām iedzīvotājus ziņot par traucējošiem koku zariem, arī zvanot mūsu iestādei pa tālruni 63624269, jo pilsētā ielu kopējais garums ir vairāk kā 191 km, tādēļ ar iedzīvotāju līdzdalību ir iespējams operatīvāk veikt pilsētas sakārtošanas darbus. Tāpat aicinām arī privātmāju īpašniekus būt atbildīgiem un sekot līdzi zaru stāvoklim savos īpašumos, lai zari, kas pārliekušies pāri žogam, būtu nozāģēti. Paldies par sniegto informāciju un iesaistīšanos pilsētvides sakārtošanā!

    1. Vienotas informācijas telpa

      Atbilde: Ventspils Komunālā pārvalde

      Vienotas informācijas telpa, 05. jūnijs 2023 - 08:26

      Pastāvīgie koku kopšanas darbi tiks atsākti pēc 30. jūnija, kad beidzas putnu ligzdošanas laiks… neskatoties uz šo,Kuldīgas ielas liepas apcirpām smukā vertikālē!

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus saistītus ar dzīvi Ventspilī un mēs noteikti radīsim iespēju atbildēt.

Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture