Svinot Erasmus+ programmas 35. gadu jubilejas gadu un Ventspils Tehnikuma Erasmus+ mobilitāšu noslēgumu, ceturtdien, 22. septembrī, plkst. 17.00 Ventspils Tehnikumā norisināsies vēl nebijis pasākums “Pasaules garšas Eiropas jeb Erasmus+ mērcē”.
Pasākuma pirmās daļas laikā Erasmus+ projektu mobilitāšu dalībnieki, kas ir Ventspils Tehnikuma darbinieki un izglītojamie, dalīsies pieredzes stāstos, iedvesmojot ikvienu izmantot Erasmus+ piedāvātās iespējas un informējot sabiedrību par Erasmus+ profesionālās pilnveides iespējām, kā arī par dažādu valstu kultūras un nacionālo garšu īpatnībām.
Ventspils Tehnikuma darbinieki un izglītojamie stāstīs par saviem iespaidiem, starptautisku pieredzi un atklājumiem, kas iegūtas Erasmus+ mobilitātes braucienos.
Pasākuma “Pasaules garšas Eiropas jeb Erasmus+ mērcē” otrajā daļā viesiem būs iespēja gan iepazīt dažādu valstu garšu īpatnības, gan degustēt Spānijas, Itālijas, Portugāles, Meksikas, Brazīlijas un Ukrainas ēdienus, ko būs sagatavojuši Ventspils Tehnikuma audzēkņu izglītojamo komandas profesionālu pavāru virsvadībā.
Pasākuma norisi paspilgtinās un garšu ceļojumā aizvedīs kolorīta personība un pasākuma vadītājs Roberto Meloni.
Aicinām ikvienu interesentu piedalīties šajā Ventspils Tehnikuma garšas ceļojumā!
Pasākuma norisi līdzfinansē Eiropas Savienība, Erasmus+ programma, projekts “Apmācība un prakse Eiropā” Nr.2020-1-LV01-KA116-077387.